Asiakastarina – Urjalan Sementtivalimo Oy

HelpostiLasku pilvipalvelun käyttö työmaalla
Kuva: Urjalan Sementtivalimo

Urjalan Sementtivalimo Oy on perheyritys, jolla on jo yli 40 vuoden kokemus erilaisten betonituotteiden valmistamisesta. TEPE-terassiperustuskiviä, kaivonrenkaita ja -kansia sekä TEPE-terassiperustuskiviä toimitetaan tehtaanmyymälästä suoraan asiakkaille. Viime vuosina verkkokauppa Taloon.comin ja Netraudan kautta on avannut myynnin ovet koko Suomeen.

Yhteistyö HelpostiLaskun kanssa sai alkunsa vuonna 2018. Tätä ennen yritys käytti tietokoneelle asennettua laskutusohjelmaa, joten taloushallinnon työt piti tehdä toimiston koneilla. Lue lisää siitä miten tämän pienyrityksen laskutus saatiin sujuvammaksi ja työt joustavammaksi!

Pienyrityksen laskutus sujuvaksi – vanhat käytännöt historiaan

Tilausten hallintaan ja laskutukseen liittyvät prosessit olivat hitaita ja sisälsivät paljon päällekkäistä työtä, kertoo talouspäällikkö Hanna Vähä-Nikkilä. Kun vanha ohjelma korvattiin HelpostiLasku Pilvipalvelulla, muuttui Urjalassa toimivan pienyrityksen laskutus ja taloushallinto kertaheitolla sujuvammaksi.

Hannan mukaan laskutusohjelman valintaan on oltu erittäin tyytyväisiä. ”Vanhat käytännöt jäivät historiaan ja toimistotyöhön liittyvät prosessit kevenivät ja nopeutuivat huomattavasti.”

”Verkkokaupan tilausvahvistukset lähtevät sujuvasti suoraan HelpostiLaskun pilvipalvelusta, ja myös asiakas saa tiedon tilauksensa etenemisestä nopeasti. Ohjelmassa olevan varastonhallinnan avulla reaaliaikaiset varastosaldot ovat nähtävillä heti tilausta syötettäessä.”

”Tilauksen laskutus onnistuu ohjelman ansiosta muutamalla klikkauksella – joko verkkolaskuna, iPost -palvelun kautta kirjeenä tai sähköpostilaskuna suoraan asiakkaalle.” 

Pilvipalveluna toimiva laskutusohjelma toi joustavuutta työntekoon

HelpostiLaskun Pilvipalvelu on vapauttanut taloushallinnon resursseja muihin hallinnollisiin töihin ja aikaa säästyy. Hanna kertoo: ” Pilvipalvelun ansiosta työskentely on nyt onnistunut myös etänä, ja tämä onkin tuonut kaivattua joustavuutta työskentelyyn.” 

”Pankkiin saapuvat viitesuoritukset siirtyvät päivittäin suoraan laskutusohjelman myyntireskontraan ilman manuaalista tietojen siirtoa, ja tämän ansiosta myyntireskontra on aina helposti ja vaivatta ajan tasalla.”

”HelpostiLaskun pilvipalvelu toimii vaivattomasti myös mobiiliversiona, joten asiakkaan laskutus tai sähköisen käteismaksukuitin tekeminen onnistuu helposti vaikkapa ulkona lastauksen yhteydessä.””

Urjalan Sementtivalimon palveluihin voit tutustua tarkemmin täällä:

www.usv.fi

www.terassiperustus.fi

Puh. 03 – 57 54 500

posti@usv.fi

HelpostiLasku helpottaa monen pienyrittäjän työpäivää

HelpostiLaskulle on vuosien varrella kertynyt tuhansia käyttäjiä eri aloilta. Blogistamme löydät esimerkiksi kiinnostavan asiakastarinan pienestä perheyrityksestä, joka hoitaa ajoneuvojen verhoilut kuntoon nopeasti ja taitavasti, sekä toiminimiyrittäjä Osmista, joka on laajentanut palveluvalikoimaansa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota sinäkin HelpostiLasku kokeiluun. Koekäytössä et sitoudu mihinkään ja voit tehdä rajattomasti laskuja 30 päivää ihan veloituksetta!

Sinua voisi myös kiinnostaa:

Mitä merkintöjä laskussa tulee näkyä?

Laskuttaminen toiminimellä – mitä kannattaa huomioida?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: