Asiakastarina – Ajoneuvoverhoilu Stailaaja Oy

 

59F9FA39-2722-438E-BFF0-ACA5C6A680C0

Ajoneuvoverhoilu Stailaaja Ky on perheyritys, joka toimii Tampereen Vehmaisissa. Jotta perheyritys pyörii tehokkaasti, vaaditaan monenlaisia taitoja sekä hyvin valitut yhteistyökumppanit mm. laskutuksessa.

Lue alta perheyrityksen kiiinnostava tarina ajoneuvoverhoilijamestari Aarnen ja Henriikka-vaimon kertomana!

Sähkövoimamekaanikosta ajoneuvoverhoilijamestariksi

”Ajoneuvot on aina ollut enemmän ja vähemmän osa arkea. Aarnella on jo pienestä pitäen ollut harrastuksena metallityöt ja varsinkin autojen rakentelu joka myöhemmin tuli myös ammatiksi, kuitenkin välissä opiskeltu sähkövoimamekaanikoksi.

Monien vaiheiden ja lisäkoulutuksien jälkeen vuonna 2010 syntyi Aarnella idea, kun mietittiin mitä sitä sitten isona tekisi, että kun autohommista muut on hallussa paitsi verhoilu, niin jos sitä lähtisikin opiskelemaan ja niin sille tielle lähdettiin. Nykyään ajoneuvoverhoilijamestarina toimiva Aarne on tyytyväinen silloiseen päätökseen.

Ajoneuvoverhoilijamestarin työtä

Perheyrityksen kantavana ideana on tarjota monipuolinen valikoima osaamista ajoneuvojen rakenteluun joka ei rajoitu vain ompelukoneeseen. Perheyritys pystyy joustavasti ja nopeasti vastaamaan asiakkaiden kaikkiin ajoneuvoverhoilutarpeisiin. Uusia ideoita ja työtapoja ei aristella testata ja monesti mottona onkin ollut että mitä hullumpi ja hankalampi työ haaste sen mukavampi se on ratkaista ja tehdä valmiiksi.”

Vaimo mukaan verhoiluhommiin

”Vaimo, Henriikka, lähti mukaan verhoiluhommiin muutama vuosi takaperin ja siitä lähtien yhdessä näitä hommia on tehty. Onnistuu siis ajoneuvojen verhoilutyöt pienemmästä moottoripyörän penkistä isoon rekkaan tai jenkkiveneeseen asti.

Stailaaja työssään

Perheyrityksen kanta on että ajoneuvoverhoiluun kuuluu verhoilujen lisäksi paljon muutakin osattavaa työaluetta kuten puutyöt, lasikuitutyöt, audio- ja multimediasuunnittelut ja asennukset, verhoilussa käytettävien sähkövarusteiden ja lisälaitteiden suunnittelut ja asennukset autoon. Nahkatyöt, nahkamaalaukset, rattien verhoilutyöt, nukkaustyöt mm kilpa-autojen kojetaulut, rättikattojen asennus, museoautojen verhoilutyöt asianmukaisin materiaalein jne. kuuluu työarkeen. Eli paljon muutakin kuin äkkiseltään uskoisi! Monesti on monta eri kokoluokan projektia samaan aikaan työn alla, joten päivät on melko tehokkaasti suoritettava läpi.”

Osaavat yhteistyökumppanit osana rullaavaa työarkea

”Osana tätä hyvin rullaavaa työarkea ovat vuosien saatossa valikoituneet eri osaamisalojen parhaimmisto, kuten esimerkiksi kirjanpidossa ja laskutuksessa käytettävä ohjelmisto tukineen, sekä monet muut yhteistyökumppanit.

Tällöin kun on löytynyt hyvät ohjelmat niin ei tarvitse ressata toimivuuksista ja tökkimisistä vaan hommat toimii nopeasti ja tarvittaessa tukeen saa nopeasti yhteyttä ja kysymyksiin vastaukset.

”Hyvin toimiva laskutus helpottaa työarkea ja lisää merkittävästi tuottavaa työaikaa kun laskutuksen hoitamiseen ei kulu turhaa aikaa.”

Meidän valintamme HelpostiLasku, on ollut erinomainen päätös. Uudistuneessa versiossa myös mobiililaskutus on helppo niin asiakkaille kuin meille. Myös perintätoimiston kanssa on helppo tehdä sopimus tämän ohjelman kautta ja erittäin helposti saadaan laskut eteen päin, mikäli tarvetta tulee.”

”Helposti Lasku on nimensä veroinen, monipuolinen, mutta helppo. Siksi sitä on helppo suositella myös muille.”

Laita sinäkin työarkesi rullaamaan ja kokeile HelpostiLaskua 30 päivää ilmaiseksi!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: