Asiakastarina – OM-Parturipalvelut

Kuva pienyrittäjä Osmista
Kuva: OM-Parturipalvelut

Osmi pyörittää omaa pienyritystään, OM-Parturipalvelut, Tampereella.  Työt hän tekee asiakkaiden luona, vaikka yrityksen alkuaikoina toimikin myös ihan perinteisessä liiketyössä.

Osmin, niin kuin monen muunkin pienyrittäjän, työnkuva on muuttunut vuosien varrella. Parturi-kampaamo -palvelut kuuluvat edelleen repertuaariin, mutta kun Osmi huomasi, että asiakaskunta tarvitsi myös muunlaista apua, hän laajensi palveluvalikoimaansa.

Tällä hetkellä Osmin apua voi pyytää esimerkiksi avustukseen, siivoukseen ja oikeastaan melkein kaikkeen, missä asiakas tarvitsee apua. Lue alta lisää Osmin mietteitä!

Pienyrityksen laskutusohjelma auttaa keskittymään asiakaspalveluun

”Mä olin päättänyt jo todella nuorena, että haluan isona olla asiakaspalvelija. Hiusala oli kiinnostanut jo pidemmän aikaa, joten se tuntui luonnolliselta valinnalta. Liiketyöskentelyn lisäksi olen alkanut käymään kotikäynneillä.

Päädyin perustamaan oman toiminimen pitkän harkinnan jälkeen. Alku oli vähän hankalaa, koska uusia asioita ja opittavaa oli paljon. Sain veljeltäni onneksi vinkin HelpostiLasku-palvelusta ja se oli tosi iso apu. Oli kiva saada laskutus heti kuntoon niin pystyin täysillä keskittymään siihen missä olen hyvä – asiakaspalveluun ja asiakaskunnan kasvattamiseen.

Olen siis käyttänyt HelpostiLaskua koko yrittäjyyteni ajan ja oon ollu enemmän kuin tyytyväinen!  Laskutusohjelma on helppo käyttää ja se säästää valtavasti omaa aikaa. Asiakkaat on helppo tallentaa järjestelmään ja jatkossa ohjelma syöttää kaikki tarvittavat tiedot laskuun esim. laskun numeron ja viitenumeron. Itse ei tarvi keskittyä muuta kuin kirjottamaan laskutettava palvelu.”

Pilvipalvelu helpottaa pienyrityksen laskutusta

”Luettuani pilvipalvelusta halusin ehdottomasti kokeilla myös sitä!

Ajatus siitä, että voin kirjoittaa asiakkaalle laskun heti paikan päällä ja käyttää palvelua vaikkapa puhelimella, on asia mitä haluan kokeilla.

Myös se että kuitit voi kuvata ja tallentaa laskutusohjelmaan, missä ne pysyy tallessa, kuulostaa mahtavalta!”

Jos haluat tiedustella vapaita aikoja, Osmin tavoittaa parhaiten puhelimella numerosta 044 511 2788.

HelpostiLasku – monen pienyrittäjän ja toiminimiyrittäjän valinta

HelpostiLasku on suunniteltu etenkin pienyrittäjille ja yhdistyksille. Helppoutensa ja edullisuutensa takia HelpostiLaskulle onkin kertynyt vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Täältä blogistamme voit lukea esimerkiksi miksi kalankasvattaja Risto siirtyi vielä eläkepäivillään pilvipalvelun käyttäjäksi ja mitä hyötyä perheyritys sai siitä, että vaihtoi laskutuksensa HelpostiLaskuun.

Pilvipalvelun ilmaisen koekäytön 30 päiväksi voit tilata täältä: https://helpostilasku.fi/aloita

Sinua voisi myös kiinnostaa:

Laskuttaminen toiminimellä – mitä kannattaa huomioida?

Miksi laskutusohjelma kannattaa ottaa käyttöön?

%d bloggaajaa tykkää tästä: