HelpostiLasku ja Certum yhteistyöhön – helpotusta perintään!

HelpostiLasku ja suomalainen perintä- ja rahoitusalan ammattilainen Certum aloittivat yhteistyön perintäpalveluiden osalta uusimman pilvipalvelun päivityksen myötä. Tarkoituksena on tehdä erääntyneiden laskujen maksumuistutus- ja perintäpalvelut mahdollisimman helpoiksi HelpostiLaskun käyttäjille.

Mistä uudessa palvelussa on oikein kyse ja mitä hyötyä tästä käyttäjälle on? Kysytäänpä Mialta Certumin asiakaspalvelusta!

Mitä hyötyä uudesta palvelusta on käyttäjälle?

Mia Kiippa vastaa Certumin asiakaspalvelusta. Mia, kerrotko mitä hyötyä tästä uudesta yhteistyöstä on HelpostiLaskun käyttäjille?

”Nostaisin tähän kolme olennaista asiaa. Ensimmäisenä on se, että siirtäminen on helppoa ja automaatio valvoo prosessia. Toisena on muistuttaminen eli jos asiakas ei maksa ajallaan, niin Certum muistuttaa asiakasta maksamattomista laskuista. Kolmantena on perintä eli hoidamme erääntyneiden saatavien muistuttamisen lisäksi tarvittavat perintätoimet.”

Mia korostaa hyötyjen lisäksi palvelun helppokäyttöisyyttä: ”Palvelu on yksinkertainen ja sen käyttöönotto on mutkatonta. Asiakas eli laskuttaja voi keskittyä laskuttamiseen ja Certum hoitaa muistuttamisen ja perinnän ammattimaisella otteella.

Olennaista on, että yrityksen rahankierto nopeutuu ja yrittäjä saa keskittyä itse siihen ydintehtävään eli liiketoiminnan pyörittämiseen.”

Certumin ohjelmistot rakentuvat niin, että maksuvalvonta eli muistutus- ja perintäpalvelu löytyvät samasta järjestelmästä. Yrittäjän on tärkeää tietää, paljonko rahaa on käytettävissä, missä myyntilaskut ovat menossa ja koska rahaa on tulossa sisään. 

Olennaista on, että yrityksen rahankierto nopeutuu ja yrittäjä saa keskittyä itse siihen ydintehtävään eli liiketoiminnan pyörittämiseen.”

Miten maksumuistutus- ja perintäpalvelun saa käyttöön?

Certumin maksumuistutus- ja perintäpalvelu tuli automaattisesti saataville kaikille HelpostiLasku-pilvipalvelun käyttäjille uusimman päivityksen mukana. Ominaisuus löytyy siis omasta HelpostiLaskustasi jo nyt! Säästä aikaasi ja siirrä koko perintäprosessi maksumuistutuksista alkaen luotettavan kumppanin, Certumin huoleksi.

Valitse HelpostiLaskussasi haluamasi avoin lasku ja klikkaa Lähetä perintään. Kun hyväksyt käyttöehdot ja täytät tarvittavat tiedot, Helpostilasku lähettää kaikki valitut toimeksiannot Certumille, joka lähettää puolestasi maksuhuomautukset tai perintäkirjeet asiakkaillesi. Laskujen siirtoyhteys on täysin automatisoitu. Voit aloittaa muistutus- ja perintäpalvelun käytön ilman erillistä ilmoitusta Certumille tai Helpostilaskulle.

Kun asiakas maksaa erääntyneen laskun, Certum tilittää suorituksen alkuperäisellä Helpostilaskun viitenumerolla yrityksesi tilille. Jos asiakkaasi maksaa ohi Certumin asiakasvaratilin suoraan yrityksesi tilille, tulee sinun ilmoittaa se aina myös Certumille. Muistathan myös ilmoittaa Certumille laskuille tulevista reklamaatioista mahdollisimman pian.

Certumin toimintamalli on asiakaslähtöinen eikä kyseessä ole kasvoton kirjeiden lähettäjä. Certumin vahvuus on yhdistää nykyaikainen automaatio ja hyvä asiakaspalvelu. Ongelmiin etsitään ratkaisut ja tarvittaessa tehdään maksusuunnitelmat sekä kontaktoidaan velalliset. Kaikessa toiminnassa noudatetaan hyvää perintätapaa.

Tarkemmat ohjeet perintäpalvelun käyttöönotosta löydät HelpostiLaskun tukisivulta artikkelista Perintäpalvelu.

Jos käytössäsi ei vielä HelpostiLaskun pilvipalvelua, voit testata sitä veloituksetta 30 päivän ajan! Tee laskut helposti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: