Asiakastarina – Värienvaloa

Nainen istuu värikkäällä matolla
Sisustussuunnittelija Susanna Isosomppi rakastaa värejä (Kuva: Jenni Tuominen Photography)

Sisustussuunnittelija Susanna Isosomppi rakastaa värejä! Senpä takia Susannan yrityksen nimi sopiikin niin hyvin tälle yksinyrittäjälle – Värienvaloa. Susanna on yrittäjänä osannut hyödyntää myös sosiaalisen median keinot ja Instagram-tili varienvaloa onkin saanut valtavasti lisää seuraajia yrityksen perustamisen jälkeen. Ei ihmekään – kuvat hurmaavat kauneudellaan!

Susanna kertoi meille hieman enemmän yrityksestään sekä siitä miten hän päätyi yrittäjäksi. Lisäksi saat tietää miten tämä yrittäjä on hyötynyt HelpostiLasku-laskutusohjelman käytöstä. Lue lisää alta!

Värienvaloa – sisustussuunnittelua kodeille ja pienyrityksille

Susanna perusti yrityksensä Värienvaloa vuonna 2020. Samana vuonna hän valmistui sisustusalan artesaaniksi. Värienvaloa tarjoaa sisustussuunnittelupalveluja lähinnä kotitalouksille ja pienyrityksille. Palveluvalikoimaan kuuluu myös stailauksia, esim. suosittuja asuntojen myyntistailauksia, sekä liiketilojen ja näyteikkunoiden somistuksia.

Yrityksen kotisivuilla, https://www.varienvaloa.fi/, voit tutustua erilaisiin sisustussuunnittelupalveluihin paremmin. Löydät sivuilta myös kiinnostavia ennen ja jälkeen -kuvia jo valmistuneista projekteista! Sivuilta löydät myös tiedot yhteydenottoa varten, jos haluat lisätietoja yrityksen palveluista. Lisäksi voit olla yhteydessä Susannaan some-kanavien välityksellä, eli Facebookin ja Instagramin kautta.

Susannan tulevaisuuden suunnitelmissa on tarjota yrityksen puitteissa myös jonkinlaista koulutus- tai kurssi-toimintaa sisustuksen saralla. Ja koska tämän toimeliaan yksinyrittäjän työhistoriaan kuuluu pitkä kokemus asiakaspalvelusta, hän tekee tällä hetkellä lisäksi jonkin verran asiakaspalvelu-chat -palvelua toisille yrityksille. Todellinen yrittäjä siis kyseessä!

Starttirahan avulla toiminimiyrittäjäksi

 
Värienvaloa on toiminimi-yritys, eli Susanna on monien muiden suomalaisten tavoin yksinyrittäjä. Miten hän päätyi työllistämään itsensä? Annetaanpa Susannan itse kertoa!

”Yrittäjäksi päädyin useamman vuoden harkinnan jälkeen. Mieheni on ollut yrittäjä yli kymmenen vuotta ja olen nähnyt siis vierestä yrittäjyyden hyvät puolet, joskin myös huonot puolet. Samoin äitini oli useita vuosia yrittäjä, eli sieltäkin yrittäjyys on jo tuttua.

Useamman vuoden kaupan alalla työskentelyn jälkeen, tuntui että haluan ainakin kokeilla yrittäjyyttä ja kun minulle opintojen jälkeen vielä myönnettiin starttiraha, asia oli sillä selvä. Yrittäjyydessä kiehtoo eniten se, että on itsensä ”herra”, eli saa itse päättää työaikansa ja monta muutakin asiaa. Toki haasteensakin on, mutta niinhän kaikessa.”

Word-laskupohjasta ammattimaiseen HelpostiLaskuun

Susanna kertoo, että yrityksen alkutaipaleella hän teki laskut niin kuin moni muukin yrittäjä, eli ihan vain Word-laskupohjalla. Ystävien suosittelema HelpostiLasku vaikutti kuitenkin yksinkertaiselta ja selkeältä tavalta tehdä laskuja. Myös edullinen hinta oli plussaa. Pienen tutustumisen jälkeen Susanna tilasikin HelpostiLaskun ilmaisen koekäytön ja on sen jälkeen ollut ”helpostilaskuilija”. Mitä hyötyä HelpostiLaskusta sitten on ollut vanhaan laskutustapaan verrattuna?

”Ensinnäkin HelpostiLaskulla saa ammattimaisen, siistin ja kauniin näköisen laskun, näin visuaalisena ihmisenä se on itselle tärkeää. Saan laskulle kauniisti oman logonikin. Laskupohja on aina helppo täyttää ja sen voi kopioidakin. Laskulle tulee automaattisesti laskun numero ja viitenumero.

”HelpostiLaskulla saa ammattimaisen, siistin ja kauniin näköisen laskun, näin visuaalisena ihmisenä se on itselle tärkeää”

Susanna – sisustussuunnittelija

HelpostiLasku-palveluun saa tallennettua asiakkaat, mikä on kätevää varsinkin jos on asiakkaita joita laskuttaa säännöllisesti. Tuotteitakin saa tallennettua, joten laskun luominen on tosi nopeaa ja helppoa.

Hiljattain kokeilin myös ensimmäistä kertaa verkkolaskun lähettämistä, kun eräs asiakas sitä toivoi, sekin onnistui tosi näppärästi. Eli kyllä kaikin tavoin tämä on helpompi ja parempi tapa kuin Word. Palvelussa on monta seikkaa mihin en ole edes vielä kunnolla perehtynyt, että enemmänkin saisi varmasti irti, jos haluaisi.”

HelpostiLasku säästää monenlaisten yrittäjien aikaa!

HelpostiLasku on suunniteltu erityisesti pienyrittäjiä ja -yrityksiä varten. Me HelpostiLaskulla olemme sitä mieltä, että kun laskutus hoituu helposti, myös yrittäjän arki helpottuu! Mitä sanot Susanna, voisitko suositella tätä palvelua muillekin yrittäjille?

Itselläni on nyt vain kokemusta tästä toiminimi-yksinyrittäjyydestä, eli ainakin tämäntyyppisille yrittäjille voin lämpimästi suositella palvelua, mutta uskon että monenlaiselle yrittäjälle tämä sopisi. Ja sen takia mitä edellä jo mainitsinkin, saa ammattimaisen ja kauniin laskun, ja lisäksi laskun tekeminen on helppoa ja nopeaa eli aikaa säästyy varsinaiseen työhön.”

”Laskun tekeminen on helppoa ja nopeaa eli aikaa säästyy varsinaiseen työhön.”

Susanna – sisustussuunnittelija

Kiitos Susanna kovasti ajatuksistasi ja menestystä polullesi yrittäjänä!

Tee ammattimaisia laskuja ilmaiseksi 30 päivää!

Jos sinäkin kaipaat helppoa ja ammattimaista tapaa tehdä laskuja, ota kokeiluun kotimainen HelpostiLasku. Saat ohjelman veloituksetta käyttöösi 30 päiväksi, eikä koekäyttö velvoita sinua mihinkään!

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme! Lue esimerkiksi tamperelaisen perheyrityksen, Ajoneuvoverhoilu Stailaajan, kiehtova tarina tai perehdy siihen mitä hyötyä helposta laskutusohjelmasta on urheiluseuran toiminnassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: