Finvoicer Group Oy ostaa Billgo Oy:n osakekannan

HelpostiLaskun toimitusjohtaja Iikka Heiskanen sekä Finvoicer Groupin toimitusjohtaja ja partner Tuomas Koivisto Finvoicer Groupin uudella Tampereen toimistolla

Taloushallinto- ja ohjelmistotalo Finvoicer Group on ostanut HelpostiLasku-laskutusohjelmastaan tunnetun Billgo Oy:n.

Molemmat yhtiöt ovat Avainlippu-merkillä huomioituja kotimaisia kasvuyrityksiä. Kaupan myötä Finvoicer-konsernin liikevaihto nousee vuonna 2021 noin 3,5 miljoonaan euroon. Konsernissa työskentelee yli 40 asiantuntijaa.

Tuotevalikoima kasvaa ja asema pk-sektorilla vahvistuu

Billgo Oy:n ja Finvoicer Groupin edustajat kertovat, että kaupasta on hyötyä sekä asiakkaille että kaupan osapuolille.

– Olemme rakentaneet hienon HelpostiLasku.fi-tuotteen ja brändin. Nyt oli oikea aika liittyä osaksi isompaa organisaatiota. Liittyminen Finvoicer-konserniin luo meille ja asiakkaillemme upeita mahdollisuuksia ja voimme palvella heitä entistä paremmin ja laajemmalla sektorilla. Tuotevalikoimamme kasvaa merkittävästi Finvoicerin ohjelmisto-, perintä-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluiden avulla. Tätä asiakkaamme ovat kovasti toivoneet, kertoo Billgo Oy:n toimitusjohtaja Iikka Heiskanen.

– Hienoa, että HelpostiLasku liittyi Finvoicer-perheeseen. HelpostiLasku on merkittävä ohjelmistotuottaja taloushallinnon alalla. Haluamme olla yksi alan suunnannäyttäjistä ohjelmistojen, palveluiden ja arvojen osalta. HelpostiLasku täydentää tuotevalikoimaamme ja vahvistaa asemaamme pk-sektorilla, sanoo Finvoicer Groupin toimitusjohtaja ja partner Tuomas Koivisto.

Lisätietoja antaa:
Tuomas Koivisto
Toimitusjohtaja, partner
Finvoicer Group Oy
tuomas.koivisto@finvoicer.fi
0400 318 044

Lisätietoja yrityksistä:
Billgo Oy:n liikevaihto oli 811 000 euroa vuonna 2020. Billgo Oy:n pilvipohjaista HelpostiLasku-laskutusohjelmaa käyttää yli 5000 yritystä ympäri Suomen.

Finvoicer-konsernin liikevaihto oli 2,1 miljoonaa euroa vuonna 2020. Finvoicer Group Oy:n tarjoamia laskujen elinkaari-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita käyttää yli 2200 yritysasiakasta ympäri Suomen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: