Asiakastarina – Personal Trainer Katja Mäkynen

Kuva: Mikko Karsisto

Personal Trainer Katja Mäkynen on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Pirkanmaalla. Katja kertoi meille hieman enemmänkin yrityksestään ja itsestään, muun muassa sen kuinka huonokuntoinen perheenäiti teki liikunnasta elämäntavan ja päätyi lopulta kilpailemaan tankotanssin MM-kisoihin! Saat myös selville miksi tämäkin toiminimiyrittäjä päätyi valitsemaan laskutustavakseen HelpostiLaskun. Lue enemmän alta.

Huonokuntoisesta äidistä kilpaurheilijaksi

Katja kertoo, että ura liikunta-alalla alkoi oikeastaan sen tajuamisella kuinka huonossa kunnossa hän itse oli. Lasten saamisen jälkeen ei kuulemma enää tuntunut kevyeltä hypätä edes vesilammikon yli. Oman lajin etsintä käynnistyi ja se löytyikin tankotanssin parista! Uutta aluevaltausta tukemassa olivat muut liikuntaharrastukset, eli kuntosali, kehonhuolto ja luonnossa liikkuminen.

Tankotanssi ei kuitenkaan jäänyt pikku harrasteluksi, vaan Katja treenasi ammattimaisesti kilpaurheilu päämääränään. Vuonna 2019 edessä olivatkin SM-kilpailut, joissa hän pääsi pronssille ja sitä kautta aukesi paikka MM-kilpailuihin. Hieno suoritus ja varmasti kova kisakokemus!

Personal trainer, ravintovalmentaja ja tankovoimisteluohjaaja – monen alan ammattilainen!

Kun Katja sai itsensä hyvään kuntoon, hän innostui jakamaan tietojaan ja taitojaan myös muille ja alkoi kouluttautua alalle. Tällä hetkellä Katja ohjaa ryhmäliikuntaa, toimii ravintovalmentajana sekä tekee liikuntaohjelmia ja henkilökohtaista valmennusta eri tavoitteilla. Personal Traineriksi Katja valmistui Varalan Urheiluopistosta vuonna 2017.

Koronarajoitukset ovat vaatineet monilta yrittäjiltä joustavuutta ja kärsivällisyyttä. Katja onkin ollut ajan hermolla ja pystynyt tarjoamaan liikunta- ja hyvinvointipalveluja myös etänä sekä toisinaan Zoom-palvelun välityksellä.

Kouluttautuminenkaan ei ole jäänyt, vaikka ammattinimikkeitä on kertynyt jo useita. Pyrin joka vuosi käymään jotain lisäkoulutusta, sen lisäksi että kuuntelen ja luen ammattikirjallisuutta, Katja kertoo.

Jos siis tarvitset Personal Traineria, taitavaa tankotanssiesiintyjää johonkin tilaisuuteen, henkilökohtaista ravinto-ohjelmaa tai olet kenties kiinnostunut luennosta ryhmälle, suosittelemme ottamaan yhteyttä Katjaan! Yhteystiedot löydät Katjan nettisivulta katjamakynen.fi, tai voit ottaa yhteyttä Facebookin tai Instagramin kautta.

Katjan Instagram-tili Itstrainingdaytoday kannattaa muuten ottaa seurantaan. Näyttävät, akrobaattiset esitykset ovat huikeaa katseltavaa!

Pienimuotoinenkin toiminta on helpompaa, kun käytössä on sopiva laskutusohjelma

Tähän asti Katjan toiminta on ollut melko pienimuotoista, joten hänelle on riittänyt yrittäjyys toiminimellä Liikunta ja hyvinvointi K.Mäkynen.

”Halusin helpon, edullisen ja selkeän ohjelman laskutukseen ilman ylimääräisiä toimintoja, joita en tarvitse, enkä välitä niistä maksaa”

Katja – Personal Trainer

Kun kysyimme miksi Katja päätyi käyttämään laskutukseen HelpostiLaskua, hän vastasi: ”Halusin helpon, edullisen ja selkeän ohjelman laskutukseen ilman ylimääräisiä toimintoja, joita en tarvitse, enkä välitä niistä maksaa. Tämä oli kolmas käyttämäni laskutusohjelma. HelpostiLaskusta löytyi mulle hyvä ohjelmapaketti ja sitä olen nyt vuoden tyytyväisenä käyttänyt”.

Koronarajoitukset ovat puraisseet pahasti liikunta- ja hyvinvointialan toimijoihin. Myös Katjan toimintaan korona on vaikuttanut, mutta onneksi Katja pysyy positiivisena: ”Nyt koronarajoitusten aikaan ei ole paljon laskuja tarvinnut lähetellä, koska salit olivat täällä Pirkanmaalla kiinni ja aikuisten ryhmäliikunta tällä hetkellä kiellettyä. Mutta pian taas toivottavasti pääsee kirjoittamaan laskuja enemmän!”

Kuva: Katja Mäkynen

Helppoa laskutusta liikunta- ja hyvinvointiyrittäjille

HelpostiLasku on tosiaan helppo ja edullinen laskutusohjelma, joka on suunniteltu pienyrittäjille eri aloilla. Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjät arvostavat HelpostiLaskussa sitä, että se on aina mukana. Esimerkiksi laskuja voi tehdä kännykällä asiakaskäyntien välissä ja käyttää aika hyödyksi. Lisäksi edullisimpaankin käyttäjätasoon kuuluu aina käyttöä helpottava asiakas- ja tuoterekisteri, rajaton määrä laskuja omalla logollasi sekä mm. oma käyttäjätunnus kirjanpitäjällesi.

Blogistamme voit lukea esimerkiksi sisustussuunnittelijan, nuoren kauneudenhoitoyrittäjän sekä perheyrityksenä toimivan Ajoneuvoverhoilu Stailaajan kokemuksia HelpostiLaskun käytöstä.

Jos et vielä ole HelpostiLaskuun tutustunut, voit ottaa ohjelman ilmaiseen koekäyttöön 30 päiväksi ilman sitoumuksia. Kannattaa testata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: