Laskutusohjelma nuorelle toiminimiyrittäjälle

HelpostiLaskulla oli etu saada ahkera TET-harjoittelija, 9-luokkalainen Josefina, viikoksi markkinointitöihin marraskuun aikana. HelpostiLasku, saati laskutusohjelmat ylipäätään, eivät olleet tuttuja hänelle entuudestaan.

Heti viikon aluksi Josefina pohti minkälainen nuori yrittäjä on ja missä yhteydessä tällainen yrittäjä voisi tarvita apua laskujen tekemiseen. Tällainen henkilö löytyikin lähipiiristä, joten viikon aikana Josefina ehtikin tekemään mm. alla olevan lyhyen haastattelun ystävästään, joka on nuori kauneudenhoitoalalla toimiva toiminimiyrittäjä.

Minkälainen yritys tällä lukiolaisella? Miten laskutuksen voisi hoitaa mahdollisimman helposti, jotta aikaa jää tärkeämpiin asioihin? Lue alta lisää!

Nuori yrittäjä laskuttaa – ripsiteknikko Adele

”Hei, olen Josefina ja olen viikon ajan TET-harjoittelussa HelpostiLaskulla. Halusin haastatella ystävääni, jolla on jo oma yritys, ja hän tekee laskuja viikoittain.

Ystäväni Adele on Tampereelta ja hän tekee opiskelun ohessa ripsienpidennyksiä. Adele perusti oman toiminimen elokuussa 2019, ja samassa yhteydessä kävi ripsikoulutuksen ja on nyt ripsiteknikko.

Yrittämisessä oli kuulemma aluksi vaikea päästä alkuun, kun piti opetella mitä kaikkea toiminimen pitämiseen kuuluu. Vähitellen homma alkoi selkiintyä ja helpottua.

Adelen asiakasmäärät vaihtelevat viikoittain, koska työ pitää sovittaa yhteen koulun kanssa. Laskuttamista tulee tehtyä kuitenkin joka viikko.

Sen takia Adele halusikin kokeilla HelpostiLasku pilvipalvelua, jossa laskut voisi tehdä vaikka kännykällä nopeasti ja helposti.

Jos haluat kysyä lisää Adelen työstä tai varata hänelle ajan, voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostilla tai instagramin kautta:

Adele.kaaminen@outlook.com
Instagram @lashesbyadele_”

HelpostiLaskun ilmainen koekäyttö 30 päiväksi

Kiitos Josefina ja Adele! HelpostiLaskun tiimi toivoo teille molemmille oikein hyvää jatkoa ja menestystä.

Adelen yrittäjyyttä haluamme tukea jatkossakin, joten tarjosimme hänelle jatkossa ilmaisen HelpostiLasku S-tason käytön.

Jos sinua kiinnostaa kokeilla HelpostiLaskua 30 päivää ilmaiseksi, voit tilata käyttäjätunnukset täysin sitoumuksetta täällä: https://helpostilasku.fi/aloita.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: